"Büdösbogár" kertben élő poloskafélék okozta problémáról - IRTOJO.HU / 06309960071 / ROVARIRTÁS, RÁGCSÁLÓIRTÁS (egérirtás, patkányirtás, csótányirtás, ágyi poloskairtás, hangyairtás, darázsirtás.) Integrated pest management, pest control.

IRTOJO.HU PLUSZ KFT.
Professzionális kártevőirtó szakvállalat.
Rovarirtás, rágcsálóirtás, integrált kártevők elleni védekezés (IPM),
Integrated pest management, pest control.
intézményeknek, társasházaknak, lakosságnak.
Telefon: +36 30 9960071 E-mail: info@irtojo.hu
1173 Budapest, Pesti út 168.
Kövess minket
Tartalomhoz ugrás

"Büdösbogár" kertben élő poloskafélék okozta problémáról

GY.I.K
Magyarországon számos poloskafaj honos, ám valójában két tömegesen megjelenő faja okozza a városlakók által is rendre megtapasztalt kellemetlenségeket, a   vándor- és az ázsiai márványos poloska. Hatékony természetes ellenségeik hazánkban még nem ismertek, így ennek is köszönhetően akadálytalanul szaporodhatnak és terjeszkedhetnek. Utóbbi évek aszályos nyarai ugyan visszavetették aktivitásukat de idén újra erősebb szezonjuk volt.

Mit tehetünk az ellen, hogy lakásunkba való bejutásukat megakadályozzuk?

Nagyon fontos a mechanikai védekezés, a nyílászárókhoz tökéletesen illeszkedő szúnyogháló felszerelése, használata!

A kártevők elleni védekezés nem csak azért fontos, mert a jelenlétük kellemetlen, hanem azért is, mert hatalmas károkat okoznak nem csak a mezőgazdaságban, hanem a házak körüli kiskertekben is, így a szezonális időszakban gondoskodni javasolt, a növények védelméről is, erre gazdaboltokban számos szabad forgalmú szer áll rendelkezésre.

Jó hír, hogy nem veszélyesek az emberre, nem csípnek, nem terjesztenek betegségeket, nem jelentenek közegészségügyi problémát.Egyéni megítélés szerinti, nagyobb előfordulása esetén, forduljon hozzánk bizalommal, kérje segítségünket!


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA AKÁR AZZONNAL,

Segítünk a problémája megoldásában, majd a helyi körülmények ismeretében tanácsokat adunk, a későbbi kártevő problémájának megelőzését illetően.

Cég neve:
Székhelye:
Adószáma:
E-mail címe:
Telefon:
IRTOJO.HU PLUSZ Kft.
1173 Budapest, Pesti út 168. 5.em. 30.
32052886-2-42
info@irtojo.hu
+36 30 9960071
Vissza a tartalomhoz