Ágyi poloskairtás | irtojo.hu - Rovarirtás, rágcsálóirtás - Irtó Jóbarátok Plusz Kft. ( irtojo.hu ) rovarirtás, rágcsálóirtás, egérirtás, patkányirtás, csótányirtás, ágyi polokairtás, hangyairtás, darázsirtás

Irtó Jóbarátok Plusz Kft. és egyéni vállalkozásaink
Professzionális kártevőirtás, rovar és rágcsáló irtás, fertőtlenítés, intézményekben, irodaházakban, társasházakban, élelmiszer és vendéglátó iparban, egyéb helyeken.  (Integrated pest control, integrated pest management.) Patkányirtás, egérirtás, csótányirtás, hangyairtás, ágyi poloskairtás, darázsirtás, légyirtás, szúnyogirtás és egyéb egészségügyi szempontból káros rovarok és rágcsálók irtása, megelőzése. (Megrendelőink körében elterjedt beceneveink: irtójó, irtójók, irtó jóbarátok, irtójóirtó, irtójóirtók.)
Telefon: 06 30 9960071 ; 06 30 9246438 ; E-mail: info@irtojo.hu ;
Tartalomhoz ugrás

Ágyi poloskairtás | irtojo.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK
Az ágyi poloska irtásának domináns módja, a permetezés (Szaporodásuk megakadályozására is kizárólag tartós hatású, szakember által permetezéssel kijuttatott irtószerek alkalmazása, az egyetlen biztos módszer.), ami kiegészíthető egyéb - hatékonyságot növelő - irtási tevékenységekkel, mint a hidegködképzés, füstképzés, aeroszolok alkalmazása (Egyes "szakemberek" akik gázosítást ígérnek, e tevékenységekkel tévesztik meg a megrendelőket, amiknek természetesen nincs köze a gázosításhoz, célja az hogy kevésbé tisztességes módon nyerjenek e területen piacot.), egyes helyeken porozószer alkalmazása, stb.. Szakember munkájának fontos része a megfelelő alapos tájékoztatás is, (irtás utáni teendők, mit tegyen a megrendelő, hogy a további rovarfertőződést elkerülje, stb.) körülmények függvényében és annak ismeretében.

Cégünk az irtást, engedélyezett, hatékony technológiák alkalmazásával, precíz és alapos munkával, sikeresen végzi!
(felismerés, megelőzés, irtás utáni teendők, stb.) olvasható, letölthető!


Intézmények és egyebek - jogszabályban rögzített - ágyi poloska megelőzési kötelezettségeiről:

Az ágyi poloska megtelepedésének és elszaporodásának megelőzése érdekében évente legalább két alkalommal irtószeres kezelést kell végezni:
  • a szállodákban,
  • az üdülőkben,
  • a diákotthonokban,
  • a munkás- és tömegszállásokon,
  • minden más olyan helyen, ahol a lakók gyakorta cserélődnek.

Használt textíliát (ruhaneműt, ágyneműt, takarót, matracot), bútort, képet stb. csak rovarmentes állapotban szabad eladni vagy forgalomba hozni. Használt holmik vételével és eladásával foglalkozó jogi és természetes személyek az általuk forgalomba hozott tárgyak, illetőleg a tárgyakat szállító járművek rovarmentesítéséről gondoskodni kötelesek. Épületbontásból származó faanyagot (ajtó- és ablaktokot, fal- és padlóburkoló anyagot stb.) csak hat hónapig tartó, üres, használaton kívül álló helyiségben történő tárolás, illetőleg hatásos rovarmentesítés után szabad forgalomba hozni.

Vonatkozó jogszabályokról (2008. évi változásokról) részletesen a JOGSZABÁLYOK oldalunkon olvashat!


Néhány tanács ágyipoloska fertőzöttség, vagy annak gyanúja esetére:

Társasházak esetében a gyors, szakember általi beavatkozás különösen ajánlott, körülményeknek megfelelő tájékoztatással  - aminek ki kell térni az okozó tényezőkre, és a későbbi megelőzés lehetőségeire - az ágyi poloska fertőzöttség nagy terjedési kockázata miatt. Gyors és szakszerű beavatkozás a felmerülő költségek csökkentése érdekében is fontos tényező, mivel nagy az esélye annak, hogy a vérszívók új gazdaszervezetet keresve, villamosvezetékek, közműfolyosók, fűtéscsövek, stb. mentén eljutnak a szomszédos lakásokba!

Irtást megelőzően, nem célszerű lomtalanítást végezni, valamint a fertőzött vagy feleslegessé is vált dolgoktól megszabadulni, mert az a környezet (környező lakások, stb.) fertőződéséhez vezethet. Irtás előtt és után is, javasolt, az akár napi rendszerességgel történő porszívózás, különös tekintettel az ágy és annak környékére (ágykeret, matrac, ágynemű tartó, falvédő, stb.)


Kérjen árajánlat-ot, vagy rendeje meg, kiválasztott szolgáltatásunkat, csupán néhány kattintással!
06 30 9960071 ; 06 30 9246438 telefonszámainkon, hívhat minket, elérhetőségünk oldalán, írhat nekünk, ígérjük, minden kérdésére megbízható választ adunk!
Telefon: 06 30 9960071 ; 06 30 9246438  E-mail: info@irtojo.hu
Vissza a tartalomhoz