Cégadatok, engedélyek | irtojo.hu - Rovarirtás, rágcsálóirtás - Irtó Jóbarátok Plusz Kft. ( irtojo.hu ) rovarirtás, rágcsálóirtás, egérirtás, patkányirtás, csótányirtás, ágyi polokairtás, hangyairtás, darázsirtás

Irtó Jóbarátok Plusz Kft. és egyéni vállalkozásaink
Professzionális kártevőirtás, rovar és rágcsáló irtás, fertőtlenítés, intézményekben, irodaházakban, társasházakban, élelmiszer és vendéglátó iparban, egyéb helyeken.  (Integrated pest control, integrated pest management.) Patkányirtás, egérirtás, csótányirtás, hangyairtás, ágyi poloskairtás, darázsirtás, légyirtás, szúnyogirtás és egyéb egészségügyi szempontból káros rovarok és rágcsálók irtása, megelőzése. (Megrendelőink körében elterjedt beceneveink: irtójó, irtójók, irtó jóbarátok, irtójóirtó, irtójóirtók.)
Telefon: 06 30 9960071 ; 06 30 9246438 ; E-mail: info@irtojo.hu ;
Tartalomhoz ugrás

Cégadatok, engedélyek | irtojo.hu

Cégadat: Irtó Jóbarátok Plusz Szolgáltató KFT., 2030 Érd, Orvos utca 91. adószám: 23908260-2-13
Engedély: PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL ÉRDI JÁRÁSI HIVATALA által kiadott engedély ügyiratszáma: PE-06/NEO/01771-3/2018.

Tevékenységet végzők engedélye, EGÉSZSÉGÜGYI NYILVÁNTARTÁSI ÉS KÉPZÉSI KÖZPONT (ENKK) nyílvántartási számai szerint ellenőrizhető!

SZENTESI JÓZSEF
egészségügyi gázmester
(205438 ENKK NYTSZ.)
Irtró Jóbarátok Kft.
és egyéni vállalkozó (adószám: 68073893-1-42)
SZENTESI JUDIT
ügyvezető
(Irtó Jóbarátok Plusz Kft.)

és egyéni vállalkozó (adószám: 68866989-1-42)
BP.  FŐV. KORMÁNYHIVATAL X. KER.
eng.: BP-10/NEO/03019-6/2018.
KOVÁCS ANDRÁS
egészségügyi gázmester
(84630 ENKK NYTSZ.)
Irtó Jóbarátok Kft.
és egyéni vállalkozó (adószám: 68020170-1-34)

Egészségügyi kártevő irtási tevékenységet, csak a megfelelő engedélyekkel rendelkező, azaz az ENKK nyilvántartási számával rendelkező személyek végezhetik, kizárólag személyesen! Státuszok az EGÉSZSÉGÜGYI NYILVÁNTARTÁSI ÉS KÉPZÉSI KÖZPONT (ENKK) Alap- és Működési kereső oldalán ellenőrizhetőek. (alapnyílvántartás típus: egészségügyi szakdolgozó) Engedélyekről általában, alul részletesen olvashatnak!
Fontos, hogy a kártevő irtó munkát, mindig bízza a megfelelő szakemberre! (Ez ugye természetes. De, hogyan tudhatom meg, ki a szakember és ki a csaló?)

  • Cégek, vállalkozók engedélyéről: Egészségügyi kártevő irtással foglalkozó vállalkozásnak (vállalkozónak) rendelkeznie kell a BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA, ILLETÉKES (telephelynek megfelelő, kistérség) NÉPEGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET engedélyével. (Cégünk esetében ez Érd. Információ itt kérhető!) Engedélyt nem kérelmező vállalkozás egészségügyi kártevőirtó tevékenységet nem végezhet.

  • Munkát végző szakemberek engedélyéről: A kártevőirtó szolgáltató nevében, a foglalkoztatott személy csak a szakképesítésének megfelelő tevékenységet végezheti. Egészségügyi kártevő irtási tevékenységet, csak az EGÉSZSÉGÜGYI NYILVÁNTARTÁSI ÉS KÉPZÉSI KÖZPONT (ENKK) (Megjegyezni kívánjuk, hogy ezen intézmény is referenciáink között szerepel.) nyilvántartási számával rendelkező - egészségügyi szakdolgozó - személyek végezhetik!

Tehát, ha a munkát végeztető cég engedélye rendben van, hogyan ellenőrizhető, hogy a munkavégzésre megjelenő személy, kolléga, vagy csak egyszerűen csaló?

Kártevő irtó tevékenységet végző személy tehát, igazolhatóan a  MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYI SZAKDOLGOZÓI KAMARA (MESZK) tagja is. Mivel kártevő irtási tevékenység végzése során - megrendelő kötelezettségeit is figyelembe véve - nem zárható ki a megrendelő felelőssége sem, javasoljuk, hogy a szolgáltató és legfőbbképpen a kártevőirtási munkát elvégző személyének  kiválasztásánál, ne csak az egészségügyi kártevők elleni védekezésre kötelezettek (egészségügy, élelmiszeripar, vendéglátóipar, gyermekvédelmi intézmények, stb.) fektessenek súlyt a szükséges engedélyek meglétére, hiszen ezek megléte, egyfajta biztosítékot is nyújt, a szolgáltatás megfelelő minőségére is. Képzettlen személyek által végzett tevékenység nem csak büntetendő, hanem szakszerűsége, eredményessége megkérdőjelezhető, valamint az általuk felhasznált irtószerek(?), anyagok származása is kétes jellegű, ezért az súlyos veszélyt jelenthet, mind az élővilágra, egészségre (ember, haszonállat, méhek, vizi élőlények, stb.), mind a környezetre, ezért a kártevő irtási munkát mindig bízza olyan szakemberre (egészségügyi gázmeter vagy egészségügyi kártevőirtó szm.), kinek státusza biztonsággal ellenőrizhető!
Képen oldalt látható (Képre kattintva kinagyítható. Az adatokat fehér sávval kitakartuk.), dátum szerint is érvényes plasztikkártyával - ami személyi igazolvánnyal együtt érvényes - minden szakembernek rendelkeznie kell! Érvényessége, valódisága így a szakember státusza az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ | Alap- és Működési kereső (http://kereso.enkk.hu) weboldalán ellenőrizhető, alapnyilvántartás típus: egészségügyi szakdolgozó.

Kártevő irtási tevékenységet tehát - kizárólag az érvényes engedélyek megléte esetén - személyesen végezhetnek:

  • egészségügyi gázmester, aki gyakorlatilag minden egészségügyi kártevőirtással kapcsolatos tevékenységet végezhet. Társas  vállalkozásnál az egészségügyi kártevőirtás szakirányítását csak gázmester végezheti. Lakott területet érintő szervezett egészségügyi kártevőirtási tevékenység (pl. városok patkánymentesítése, lakótelepek csótánymentesítése, légi járművel történő csípőszúnyogirtás, stb.) szakirányításával kizárólag gázmester bízható meg.
  • egészségügyi kártevőirtó szakmunkás, kinek tevékenysége korlátozottabb, például, gázmesternél felsorolt tevékenységek szakirányításával nem bízható meg, valamint, gázok felhasználásával történő kártevőirtást nem végezhet, stb.!
Szakembernek a munkavégzéséhez kötelezően szükséges engedélyének érvényessége, folyamatos gyakorlat mellett, csak az egészségügyi szakdolgozók esetén alkalmazott pontgyüjtő rendszer szerinti, folyamatos képzésekkel, vizsgákkal tartható fent. Kamara tagságok feltétele természetesen, az erkölcsi fedhetetlenség is.

Telefon: 06 30 9960071 ; 06 30 9246438  E-mail: info@irtojo.hu
Vissza a tartalomhoz