Darázsirtás - IRTOJO.HU (rovarirtás, rágcsálóirtás, egérirtás, patkányirtás, csótányirtás, ágyi polokairtás, hangyairtás, darázsirtás)

Professzionális kártevőirtás, rovar és rágcsáló irtás, fertőtlenítés, intézményekben, irodaházakban, társasházakban, élelmiszer és vendéglátó iparban, egyéb helyeken.  (Integrated pest control, integrated pest management.) Patkányirtás, egérirtás, csótányirtás, hangyairtás, ágyi poloskairtás, darázsirtás, légyirtás, szúnyogirtás és egyéb egészségügyi szempontból káros rovarok és rágcsálók irtása, megelőzése. (Megrendelőink körében elterjedt beceneveink: irtójó, irtójók, jóbarátok, irtójóirtó, irtójóirtók.)
Telefon: 06 30 9960071 E-mail: info@irtojo.hu Cím: 1173 Budapest, Pesti út 168.
Tartalomhoz ugrás

Darázsirtás

SZOLGÁLTATÁSAINK
A darázs probléma megoldása néha elég összetett feladat. Száz százalékos megoldás csak úgy érhető el, ha a rovarok tenyészőhelyeit, azaz fészkeit is fel lehet számolni, ez néha nagyon nehéz feladat is lehet. Munka során, az irtószer kijuttatását alkalmazott speciális eszközöket és szerformulációkat(porozószer, taglózó hatású aeroszol, stb.) használunk. Alkalmazott technológiát a körülmények határozzák meg.

Nem igen kell mondani senkinek, hogy a darázsfészek szakértelem nélküli bolygatása életveszélyes is lehet!

Telefon: 06 30 9960071 E-mail: info@irtojo.hu
Vissza a tartalomhoz