Darázsirtás, megelőzés - IRTOJO.HU / 06309960071 / ROVARIRTÁS, RÁGCSÁLÓIRTÁS (egérirtás, patkányirtás, csótányirtás, ágyi poloskairtás, hangyairtás, darázsirtás.) Integrated pest management, pest control.

IRTOJO.HU PLUSZ KFT.
Professzionális kártevőirtó szakvállalat.
Rovarirtás, rágcsálóirtás, integrált kártevők elleni védekezés (IPM),
Integrated pest management, pest control.
intézményeknek, társasházaknak, lakosságnak.
Telefon: +36 30 9960071 E-mail: info@irtojo.hu
1173 Budapest, Pesti út 168.
Kövess minket
Tartalomhoz ugrás

Darázsirtás, megelőzés

Szolgáltatásaink

A darázs probléma megoldása néha elég összetett feladat. Száz százalékos megoldás csak úgy érhető el, ha a rovarok tenyészőhelyeit, azaz fészkeit is fel lehet számolni. Erre a szakembernek számtalan lehetőség áll rendelkezésére, hogy például épület szerkezeti elemeit ne kelljen bontással károsítani. Alkalmazott technológiát a körülmények határozzák meg.

Mikor érdemes mindenképpen érdemes szakember segítségét kérni?

  • Ha szemmel látható dárázsfészket lát, amin darazsak vannak, és annak eltávolításában bármilyen okból bizonytalan.
  • Ha azt látja, hogy épület homlokzatán található résen, réseken, elektromos szekrényből vagy dobozból, vagy talajban esetleg odvas fában, stb. lévő résen, réseken darazsak ki-be "járnak" folyamatosan, emiatt annak környezetét veszélyesnek, megközelíthetetlennek ítéli meg.
  • Természetesen, minden más esetben is kérheti segítségünket, tanácsunkat elérhetőségeinket.

Mi van akkor, ha környzetünkben nem látunk konkrét darázsfészekre utaló nyomokat, de még is zavaró a darazsak jelenléte?

Darazsak lehetnek olyan nehezen elérhető helyen is mint pl.: magas tetőrészeken, tető szerkezetében, esetleg a szomszédos épület elemeiben, szomszéd telek talajába fúrt fészekben, stb. ahol nem, vagy nehezen felderíthetőek, ezért eltávolításuk, jelentősebb költségekkel járhat. Itt még olyan esetekre is gondolok, ahol fészkeik, 5-10 méterre elérő adaptereink használatával sem érhetőek el minden esetben, csak alpin technológiával, esetleg emelőkosaras autó segítségével.

Ilyen és ehhez hasonló esetekben költségeket kímélőbb, ha a darazsakat vonzó okokra is figyelünk, mint pl.: az udvar, kert, erkély, stb. tisztaságára, az ott tárolt szemét étel és ital hulladékok, víz, stb. megfelelő tárolására, eltávolítására. Mindezeken felül a darazsak lakásba való bejutásának megakadályozására érdemes még koncentrálni (zárt ajtó, ablak, szellőztetés csak jólszigetelő szúnyoghálós ajtón, ablakon, egyéb bejutásukat megakadályozó szerkezeti hiányosságok megszűntetésére, mint pl.: nyílászáró szigetelés javítása, lyukak, rések tömítése, stb.) Szabadban használható még üzletekben (pl.: gazdaboltok, nagyobb ismert multik, stb.) darázscsapda, ami vonzza és begyűjti a darazsakat. A problémák további enyhítésére szintén üzletekben kapható, messzire, akár 1-3 méterre is kifújható darázsirtó aeroszolok, aeroszol habok, alkalmasak lehetnek darazsak megtelepedésének megakadályozására, kisebb, átlagos fészkeken lévő darazsak biztonságos irtására.

Ne felejtse, hogy a darázsfészek szakértelem nélküli bolygatása, életveszélyes is lehet!

Darázsproblémák megoldására kérje segítségünket, árajánlatunkat, a kezdő oldalunkon tallálható űrlap kitöltésével, ahol, ezzel kapcsolatos képeket tölthet fel egyszűen és gyorsan!

Tájékoztatjuk partnereinket, hogy poszméhek, méhek, "magányos"méhek, fürkészdarazsak, lopódarazsak, egyéb hasznos beporzó rovarok irtását nem vállalja! Legtöbb ilyen rovar ártalmatlan az emberre és védett is! Ehhez kapcsolódó gyakoribb témák:
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA AKÁR AZZONNAL,

Segítünk a problémája megoldásában, majd a helyi körülmények ismeretében tanácsokat adunk, a későbbi kártevő problémájának megelőzését illetően.

Telefon: +36 30 9960071 E-mail: info@irtojo.hu
1173 Budapest, Pesti út 168.
Vissza a tartalomhoz