Kártevők elleni integrált védekezés (ISO 22000, AIB, BRC, IFS és egyéb minőségbiztosítási rendeszerek) - IRTOJO.HU PLUSZ KFT. / 06 30 9960071 / ROVARIRTÁS, RÁGCSÁLÓIRTÁS (rovarirtás, rágcsálóirtás, egérirtás, patkányirtás, csótányirtás, ágyi polokairtás, hangyairtás, darázsirtás)

06 30 9960071
Integrated pest management, pest control.
Székhely: 1173 Budapest, Pesti út 168.
IRTOJO.HU PLUSZ Kft.
Rovarirtás, rágcsálóirtás (egészségügyi kártevőirtás), fertőtlenítés,
Professzionális kártevőirtó szakvállalat.
intézményeknek, társasházaknak, lakosságnak.
Fiók telephely: 2300 Ráckeve, Somlyósziget
Tartalomhoz ugrás

Kártevők elleni integrált védekezés (ISO 22000, AIB, BRC, IFS és egyéb minőségbiztosítási rendeszerek)

SZOLGÁLTATÁSAINK
Kártevők elleni védekezést ellátó kártevőirtó szolgáltatás területén az integrált védekezés (Integrated Pest Control, IPC, illetve annak tervezése Integrated Pest Management, IPM) egyre inkább előtérbe kerül. Az IPC olyan döntési folyamat, amely a hosszú távú megoldások elérése érdekében nem csak az aktuális ártalmat számolja fel, hanem a kártevők megtelepedését és elszaporodását is megakadályozza.
A készletek védelmét szolgáló, a kártevők elleni védekezést biztosító IPM a megelőzés (prevenció), a megfigyelés (monitorozás) és a megszűntetés egységére épül. A rendszer nem visszaható (re-aktív), hanem előrelátó (pro-aktív), mivel a felmerülő kérdéseket előre jelzi, amelyekre megfelelő választ dolgoz ki. Az IPM olyan optimális rendszer, amely egyesíti a kártevők életmódjáról, a megtelepedésüket elősegítő környezeti feltételekről, az esetleges fertőzés kiterjedéséről és mértékéről, valamint a megszüntetésére kiválasztott eljárás, hogy a kártevők által előidézett ártalmat az ember és környezete számára a legkisebb veszélyt jelentő módon szüntethesse meg.
Kártevők elleni integrált védekezés - (Integrated Pest Control, IPC, illetve annak tervezése Integrated Pest Management, IPM), összehangolva élelmiszeriparban előírt HACCP valamint más AIB, IFS, BRC rendszerekkel (bioélelmiszeriparban is) - szolgáltatási tevékenységünk területén közismert élelmiszeripari referenciák is szerepelnek, ebből is adódóan AIB, IFS, BRC rendszerek üzemeltetésében, két évtized alatt megszerzett gyakorlati ismeretekkel rendelkezünk! Folyamatos megfigyelési, megelőzési és az esetleges ártalom megszüntetését célzó tevékenység során, cégünk biztosítja, hogy a maximális eredmény elérésének érdekében a munkát,  mindig ugyanazon egészségügyi gázmester kollégánk (területre vonatkozó, folyamatos tapasztalatai alapján) személyesen végzi és dokumentálja, igényszerinti átlátható trendelemzéssel!
telefon: 06 30 9960071
e-mail: info@irtojo.hu
ELÉRHETŐSÉGEK:
ALÁBBIAKBAN KÜLDJE EL ÜZENETÉT!
KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON IS!
Vissza a tartalomhoz