Covid vírus elleni védekezésről... - IRTOJO.HU PLUSZ KFT. / 06 30 9960071 / ROVARIRTÁS, RÁGCSÁLÓIRTÁS (rovarirtás, rágcsálóirtás, egérirtás, patkányirtás, csótányirtás, ágyi polokairtás, hangyairtás, darázsirtás)

06 30 9960071
Integrated pest management, pest control.
Székhely: 1173 Budapest, Pesti út 168.
IRTOJO.HU PLUSZ Kft.
Rovarirtás, rágcsálóirtás (egészségügyi kártevőirtás), fertőtlenítés,
Professzionális kártevőirtó szakvállalat.
intézményeknek, társasházaknak, lakosságnak.
Fiók telephely: 2300 Ráckeve, Somlyósziget
Tartalomhoz ugrás

Covid vírus elleni védekezésről...

SZOLGÁLTATÁSAINK
Társasházak, irodaházak és egyebek területeinek fertőtlenítését - megrendelésük esetén - elvégezzük, ha az épületben lakó, dolgozó, stb. személyek nyugalmát szolgálja! Kérem viszont, hogy az alábbiakban leírtakat, mindenki vegye figyelembe!

Járvány terjedés időszakában abból kell kiindulnunk, hogy bármelyikünk (tünetmentesen is) terjesztheti a vírust! Gyakorlatilag mindenhol találkozhatunk a vírussal, ezért aki teheti minimalizálja az emberekkel való kapcsolatot és érintkezéseket, kerülje a kézfogást, egyéb érintkezési formákat és tartson megfelelő távolságot! Elkerülhetetlen érintkezések során, ha a megfelelő távolság nem tartható - nem csak a kötelezően előirt helyeken - viseljünk maszkot, gyakran mossunk alaposan kezet, stb. A vírus emberről emberre, elsősorban cseppfertőzéssel terjesztheti a fertőzött személy (pl.: tüsszentéssel, köhögéssel), de fertőzött tárgyaknak és eszközöknek is van szerepe a vírus terjedésében!
Következetes személyi higiéné szabályainak betartása mellett, környezetünkben a gyakran érintett tárgyak és egyebek tisztántartását, fertőtlenítését folyamatosan (minimum napi rendszerességgel, vagy annál is sűrűbben) kell végezni, ezt még a szakember által végzett fertőtlenítő tevékenységek sem helyettesítik! Fertőtlenítő tevékenységeknek nincs tartós hatása, a fertőtlenített tárgyak újrafertőzdése bármikor, bárki által megtörténhet!

Hiteles tájékoztatást a Nemzeti Népegészségügyi Központ (https://www.nnk.gov.hu/) oldalán találnak!
telefon: 06 30 9960071
e-mail: info@irtojo.hu
ELÉRHETŐSÉGEINK:
LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!
KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!
Olvasd be telefonoddal a QR kódot és mentsd el elérhetőségünket!
Vissza a tartalomhoz