Lóhangyairtás / IRTOJO.HU / Tel.: 06 30 9960071 - IRTOJO.HU / 06 30 9960071 / ROVARIRTÁS, RÁGCSÁLÓIRTÁS (egérirtás, patkányirtás, csótányirtás, ágyi poloskairtás, hangyairtás, darázsirtás.) Integrated pest management, pest control.

Tartalomhoz ugrás
IRTOJO.HU PLUSZ KFT.
Professzionális kártevőirtó szakvállalat.

Rovar és rágcsáló irtás, megelőzés,
intézményeknek, társasházaknak és magánszemélyeknek egyaránt.

Telefon: 06 30 9960071
Email: info@irtojo.huFakárosító lóhangyák irtása, e rovarproblémák megelőzése
Ha megjelennek ezek a hatalmas, 1-2 centiméter nagyságú hangyák, akkor bizony nincs biztonságban a faanyag sem a házban, sem a kertedben! Lóhangyák szinte minden útjukba kerülő faanyagot elpusztítanak, így veszélyt jelentenek épületek faszerkezetére is. Jellegzetes szabadtéri fészkelőhelyeik közé tartoznak a faodúk, a farönkök, a fatörzsek és a kiszáradt álló fák. Ha a körülmények megfelelőek, a lóhangyák akár a házban is fészket raknak. Magas a vízigényük, ezért előszeretettel telepednek nedves helyek közelébe, pl.: olyan helyekre ahol csöpög a csap, párásodó vízvezetékek, klímaberendezések vannak, továbbá olyan egyéb helyekre ahol pl.: szigetelési problémák miatt befolyhat a víz.
Hatékony irtásukat sok éves tapasztalatok alapján, adott körülményekhez igazított, bevált technológiák alkalmazásával végezzük.
Vissza a tartalomhoz