Ultrahanggal működő riasztókról - Rovarirtás, rágcsálóirtás - Irtó Jóbarátok Plusz Kft. ( irtojo.hu ) rovarirtás, rágcsálóirtás, egérirtás, patkányirtás, csótányirtás, ágyi polokairtás, hangyairtás, darázsirtás

Irtó Jóbarátok Plusz Kft.
és tulajdonosaik egyéni vállalkozásainak honlapja
Professzionális kártevőirtás, rovar és rágcsáló irtás. (Integrated pest control, integrated pest management.) Patkányirtás, egérirtás, csótányirtás, hangyairtás, ágyi poloskairtás, darázsirtás, légyirtás, szúnyogirtás és egyéb egészségügyi szempontból káros rovarok és rágcsálók irtása, megelőzése. Fertőtlenítés.
Telefon: 06 30 9960071 ; 06 30 9246438  E-mail: info@irtojo.hu
Tartalomhoz ugrás

Ultrahanggal működő riasztókról

GYAKORI KÉRDÉSEKRE
"Ezek bármely egészségügyi kártevő távoltartására és/vagy elriasztására alkalmatlanok!"
(Forrás: Országos Epidemológiai Központ Dezinszekció és Deratizációs Osztálya által kiadott Tájékoztató az engedélyezett irtószerekről és az egészségügyi kártevők elleni szakmai irányelvekről (2013. kiadás 130. old. 5.3.3.))

Fentírtakhoz nem igen kell sokat hozzáfűzni. Kereskedések, internetes kereskedések, nagyon sokféle, hanghatással működő, ultrahangos készülékeket kínálnak, nem csak nyest, hanem rágcsálók és még rovarok riasztására is, ezeknek hatásosságát viszont gyakorlat nem igazolja. Kártevőirtó szereket, eszközöket, gyártó, forgalmazó cégek palettáján nem is igen szerepelnek ilyen készülékek, ami nem véletlen. Interneten vagy egyéb helyeken megvásárolható készülékek, amennyiben nem hozzák a várt eredményt, reklamálni nem igen lehet, mert ha a forgalmazó 90%-os eredményt ígér, biztosíthatjuk, hogy Ön - szinte biztosan - a maradék 10%-ba fog belekerülni, akinél a riasztó készülék nem fogja a problémát megoldani, tartozzon az akár olcsóbb akár drágább árkategóriába.

Telefon: 06 30 9960071 ; 06 30 9246438  E-mail: info@irtojo.hu
Vissza a tartalomhoz