Ultrahanggal, hanghatással működő, rovar és egyéb kártevő riasztókról - IRTOJO.HU (rovarirtás, rágcsálóirtás, egérirtás, patkányirtás, csótányirtás, ágyi polokairtás, hangyairtás, darázsirtás)

06 (30) 996-0071
Professzionális kártevőirtás, rovar- és rágcsálóirtás
integrated pest management, pest control
Cím: 1173 Budapest, Pesti út 168. / E-mail: info@irtojo.hu
Tartalomhoz ugrás

Ultrahanggal, hanghatással működő, rovar és egyéb kártevő riasztókról

GYAKORI KÉRDÉSEKRE
"Ezek bármely egészségügyi kártevő távoltartására és/vagy elriasztására alkalmatlanok!"
(Forrás: Országos Epidemológiai Központ Dezinszekció és Deratizációs Osztálya által kiadott Tájékoztató az engedélyezett irtószerekről és az egészségügyi kártevők elleni szakmai irányelvekről (2013. kiadás 130. old. 5.3.3.))

Fentírtakhoz nem igen kell sokat hozzáfűzni. Gyakorlati tapasztalataink szerint is,  a rovarok és rágcsálók riasztása, ultrahanggal működő készülékekkel nem lehetséges. Madarak riasztása esetében, olyan hanghatással működő riasztó, ami az embert hallását nem zavarja, szintén hatástalan. Kereskedések, internetes kereskedések, nagyon sokféle, hanghatással működő, ultrahangos készülékeket kínálnak, nem csak nyest, hanem rágcsálók és még rovarok riasztására is, ezeknek hatásosságát viszont gyakorlat nem igazolja. Kártevőirtó szereket, eszközöket, gyártó, forgalmazó cégek palettáján nem is igen szerepelnek ilyen készülékek, ami nem véletlen. Interneten vagy egyéb helyeken megvásárolható készülékek, amennyiben nem hozzák a várt eredményt, reklamálni nem igen lehet, mert ha a forgalmazó 90%-os eredményt ígér, biztosíthatjuk, hogy Ön - szinte biztosan - a maradék 10%-ba fog belekerülni, akinél a riasztó készülék nem fogja a problémát megoldani, tartozzon az akár olcsóbb akár drágább árkategóriába.
Telefon: 06 (30) 996-0071 E-mail: info@irtojo.hu Cím: 1173 Budapest, Pesti út 168.
Vissza a tartalomhoz